کباب لقمه ای یکی از انواع کباب های ما ایرانی هاست که بسیار خوشمزه و لذیذ است. شما می توانید کباب لقمه ای خانگی را حاضر کرده و در ظرفی فریز کنید تا وقتی که زمان کافی برای درست کردن آن ندارید خیلی سریع یک کباب لقمه ای درجه یک داشته باشید.
مواد لازم برای کباب لقمه ای خانگی
مرحله اول (آماده سازی کباب)
ابتدا سویا را با آب ولرم خیس کرده و آبکش می کنید. به خوبی آبش را می گیرید تا خشک شود سپس با چرخ گوشت یا غذاساز خوب میکسش می کنید.
پیاز را پوست کنده و رنده می کنید و آبش را می گیرید.
مرحله دوم (ورز دادن کباب)
درون کاسه ای گوشت را به همراه پیاز و سویا و ادویه ها و روغن و سیر ریخته و خوب مخلوط می کنید. یکی از مهمترین مراحل مهم کباب لقمه ای این مرحله می باشد که باید خوب ورز داده شود تا وقتی آن را سرخ می کنیم وا نرود.
مرحله سوم (به سیخ زدن یا قالب زدن)
وقتی مایه کباب خوب ورز داده شد می توان به دو روش آن را پخت.
با استفاده از سیخ های چوبی : سیخ های چوبی را ۱۰ دقیقه در آب ولرم گذاشته تا در زمان سرخ کردن کباب ها نسوزند. مایه کباب را به سیخ کشیده برای ۱۰ دقیقه داخل فریرز گذاشته و خوب سرخ کنید.
یا می توان به کمک یک قالب کباب زن، کباب لقمه ای ها را حاضر کرد. مانند تصویر زیر ابتدا یک پلاستیک روی قالب بگذارید مواد گوشتی داخلش را صاف کنید سپس یکبار فشار دهید.
کباب را آماده کرده و در ماهیتابه هر دو طرف آن را سرخ می کنید.
پای سیب یکی از کیک های خوشمزه و خوش طعم می باشد و پایه اصلی پای سیب، کیک اسفنجی ساده است به همراه سیب و دارچین می باشد. پای سیب را می توانید به عنوان میان وعده و دسر، سرو کنید. پای سیب جزو کیک و شیرینی و همینطور کلوچه و کوکی می باشد، در بین کیک ها، کیک پای سیب از آنهایی است که طرفداران فراوان و طعمی به یاد ماندنی دارد. کیک پای سیب را می توانید در ظرف تارت بزرگ و حتی ظرف تارت کوچک و تک نفره برای مهمانان عید هم حاضر کنید و با چای یا دیگر نوشیدنی های گرم سرو کنید. مقدار دستوری که برای شما آماده کرده ایم مناسب برای قالب تارت با اندازه ۳۰ تا ۳۵ سانتی متر می باشد.
مواد لازم برای تهیه کیک پای سیب
مرحله اول: آماده سازی سفیده
در ظرف جداگانه زرده و سفیده را از هم جدا می کنیم. دقت داشته باشید که از زرده در سفیده باقی نماند. سپس سفیده ها را با همزن برقی زده تا کمی کف کنند، سپس نصف لیوان از شکر را به همراه وانیل به سفیده اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا سفت شود. سفیده را در یخچال می گذاریم تا تمامی مراحل را آماده سازی کنیم.
مرحله دوم: آماده سازی زرده
زرده ها را به همراه نصف باقی مانده شکر و همینطور دارچین و هل با همزن برقی خوب مخلوط می کنیم تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله سوم: آماده سازی مواد مایه
بعد از این که زرده ها آماده شد آب سیب را اضافه می کنیم و ۲ دقیقه با همزن برقی هم میزنیم. بعد از اینکه آب سیب با زرده ها ترکیب شد، روغن مایه را اضافه می کنیم و به مدت ۲ دقیقه خوب هم میزنیم تا با بقیه ترکیب مخلوط شود.
مرحله چهارم: آماده سازی آرد
آرد را به همراه بکینگ پودر ۳ مرتبه الک می کنیم تا کاملا هواگیری شود. الک کردن آرد باعث بهتر پف کردن کیک می شود.
مرحله پنجم: ترکیب کردن
حالا که تمامی مراحل را آماده کرده ایم، موقع ترکیب کردن آنهاست. ابتدا آرد و بکینگ پودر را که آماده کرده ایم به ترکیب زرده ها اضافه می کنیم. کمی با لیسک هم میزنیم تا یکدست شود. سپس سفیده ها را از یخچال درآورده و به باقی ترکیبات اضافه می کنیم. مایه کیک پای سیب ما آماده است.
مرحله ششم: پایان کار
ظرف مورد نظر را با روغن مایه کمی چرب می کنیم. به مقدار کافی آرد پاشی می کنیم. مایه آماده شده کیک پای سیب را به صورت دایره ای به داخل ظرف می ریزیم. در این قسمت می توانید سیب ها را که به شکل دلخواه برش زده اید و با کمی دارچین و هل مخلوط کرده اید به مایه کیک اضافه کنید و بعد بقیه مایه را اضافه کنید یا اینکه کامل مایه کیک را ریخته و در آخر سیب های آماده شده را روی آن بچینید. بعد از اینکه کامل مایه کیک را در ظرف ریختیم به آرامی ظرف را بر روی میز کار زده تا حباب های موجود در مایه کیک پای سیب از بین برود. در فری که از قبل گرم شده با حرارت ۱۵۰-۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه زمان پخت می دهیم. و بعد از پخت، کمی زمان می دهیم تا کیک پای سیب سرد شود تا بتوانیم در ظرف مورد نظر سرو کنیم و با پودر قند آن را به صورت دلخواه تزئین کنیم.
منبع: آشپزی مولکولی
پخت سوپ جو بسیار آسان است و حتی کسانی هم که سر رشته ای در آشپزی ندارند به راحتی می توانند این سوپ خوشمزه را به بهترین نحو ممکن درست کنند. جو خواص بسیار زیادی دارد که با پخت این سوپ می توانید از این خواص بهره مند شوید.
واد لازم سوپ جو قرمز
طرز تهیه سوپ جو قرمز رستورانی با مرغ
ابتدا جو پوست کنده را در مقداری آب بخیسانید و به مدت حداقل ۶ ساعت کنار بگذارید تا به خوبی خیس بخورد. بهتر است جو را از شب قبل بخیسانید. پس از گذشت این مدت جو پوست کنده را به همراه چند لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید.
حرارت زیر جو باید متعادل باشد. توجه داشته باشید که هر چند دقیقه یک بار باید جو را هم بزنید تا ته نگیرید و به ته قابلمه نچسبد. جو باید تا زمانی که لعاب بیندازد روی حرارت بماند. زمانی که جو به خوبی لعاب انداخت آنرا از روی حرارت کنار بگذارید.
در مرحله بعد یکی از پیازها را پوست بگیرید و به صورت ریز خرد کنید. قابلمه ای که برای تهیه سوپ در نظر گرفته اید روی حرارت بگذارید و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه کنید. در صورتی که روغن بیش از اندازه داخل قابلمه بریزید سوپ شما چرب خواهد شد.
در ادامه پیاز خرد شده را داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس هویج ها را به صورت نگینی ریز خرد کنید ( می توانید هویج ها را با رنده درشت رنده کنید ) و به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و چند دقیقه با پیاز تفت دهید.
پس از اینکه هویج و پیاز را کمی تفت دادید مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا ادویه ها به خورد پیاز و هویج برود. سینه مرغ را به همراه ۲ لیوان آب ، ۱ پیاز و مقداری زردچوبه داخل یک قابلمه کوچک بریزید
و روی حرارت قرار دهید تا نیمپز شود. ( البته باید آبپز کردن سینه مرغ را اوایل شروع آشپزی انجام دهید تا در اواسط پخت سوپ معطل نشوید ) پس از اینکه سینه مرغ نیمپز شد آنرا به صورت ریش ریش ریز خرد کنید و به مخلوط پیاز و هویج اضافه کنید.
سینه مرغ ریش ریش شده را به همراه پیاز و هویج کمی تفت دهید تا سینه مرغ کمی سرخ شود. در مرحله بعد جو را به همراه ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب سریع تر به جوش بیاید.
پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد. در ۳۰ دقیقه پایانی پخت سوپ رب گوجه فرنگی را با کمی روغن در یک تابه کوچک تفت می دهیم تا طعم خامی رب گرفته شود.
پس از سرخ شدن رب آنرا با نصف لیوان آب جوش مخلوط می کنیم تا یکدست شود سپس به سوپ اضافه می کنیم. در ۱۵ دقیقه پایانی نمک سوپ را اندازه می کنیم و به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم. در همین مرحله جعفری خرد شده را هم اضافه می کنیم
و دیگر درب قابلمه را نمی گذاریم تا رنگ جعفری سبز و با طراوت بماند. می توانید کمی از جعفری را برای تزیین روی سوپ نگه دارید. پس از اینکه سوپ آماده شد آنرا در ظرف سوپخوری می ریزیم و به همراه آبلیمو یا لیمو ترش تازه سرو می کنیم.
مواد لازم برای سالاد ماکارونی
1. آماده سازی ماکارونی
ابتدا ظرف آبی را روی حرارت می گذاریم بعد از جوش آمدن آب ماکارونی ها را اضافه کرده و زمان تقریبی بین 8 تا 10 دقیقه برای پخت آن در نظر می گیریم.
2. آماده سازی سبزیجات
ابتدا هویج و نخود فرنگی را بخار پز کرده و کنار میگذاریم تا خنک شوند. حالا هویج خنک شده و خیار شور را به شکلی نگینی منظم برش می دهیم.
3. سالاد ماکارونی با مرغ
مرغ را به همراه نمک، فلفل، برگ بو، و کمی زرد چوبه (به اندازه ای که مرغ را زرد نکند) می پزیم. بعد آن را نگینی برش می دهیم.
4. آماده سازی سس
سس مایونز را به همراه نمک، فلفل، آبلیمو، جعفری مخلوط کرده و آماده می گذاریم.
5. مخلوط کردن مواد
ابتدا سس را داخل ظرف بزرگی ریخته و به ترتیب خیار شور، هویج و مرغ را اضافه می کنیم با دو عدد قاشق یا چنگال بزرگ به آرامی مواد را بدون اینکه له شوند مخلوط می کنیم کامل که سس به خورد مواد رفت حالا ماکارونی را در دو نوبت اضافه کرده و کامل زیر و رو می کنیم و سالاد آماده شده را در ظرف مناسب سرو قرار می دهیم و تا زمان مصرف داخل یخچال می گذاریم.
پنکیک جزء گروه شیرینی و دسر است که در تابه پخته می شود در کنار برش هایی از میوه، شکلات، عسل و یا شیره افرا سرو می شود.
مواد لازم برای پنکیک
1. آماده سازی مواد خشک پن کیک
ابتدا آرد، بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و با الک مخصوص شیرینی پزی 3 بار الک می کنیم.
2. آماده سازی خمیر پنکیک ساده با شیر
ابتدا تخم مرغ ، شکر و وانیل را به مدت 3 دقیقه کاملا مخلوط می کنیم تا کشدار و لطیف شده و از لختگی خارج شود در این مرحله روغن مایع و شیر را اضافه کرده کاملا مخلوط می کنیم در این مرحله آرد را به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا یک خمیر با غلظت مناسب و یکدست بدست آوریم.
3. درست کردن پنکیک
ابتدا داخل تابه ای مناسب را با قلموی آشپزی چرب می کنیم و به اندازه یک ملاقه از خمیر برداشته و در مرکز تابه می ریزیم وقتی حباب های جذاب روی سطح پنکیک ایجاد شد حالا برمی گردانیم تا سمت دیگر آن هم به همین روش پخته شود و تمام خمیر را به همین صورت آماده می کنیم.
منبع: چی بپزید