غذاهای لذیذ

آموزش طرز تهیه غذاهای روز دنیا

غذاهای لذیذ

آموزش طرز تهیه غذاهای روز دنیا

طرز تهیه زولبیا خانگی خوشمزه و ساده مخصوص ماه رمضان

Image result for زولبیا خانگی


مواد لازم برای تهیه شربت زولبیا

  • شکر: 2 پیمانه
  • آب: 1 پیمانه
  • گلاب: 1/2 پیمانه
  • زعفران دم کرده: 2 قاشق غذا خوری
  • آبلیمو: 2 قاشق غذا خوری


مواد لازم برای خمیر زولبیا

  • نشاسته گندم: 1 پیمانه
  • ماست: 1 پیمانه
  • آرد: 1 قاشق غذا خوری
  • بکینگ پودر: 1/2 قاشق مربا خوری
  • زعفران دم کرده: 1 قاشق چای خوری
  • روغن: به میزان لازم


دستور پخت زولبیا خانگی


1.طرز تهیه شربت زولبیا

برای تهیه شربت زولبیا ؛ آب و شکر را داخل ظرفی ریخته و بعد روی حرارت می گذاریم شکر که آب شد و شربت شفافی بدست آمد گلاب، آبلیمو و زعفران را به آن اضافه می کنیم و نهایتا 5 دقیقه قوام آمدن شربت زمان می برد.


2. طرز تهیه زولبیا خانگی

ابتدا ماست و نشاسته را با هم مخلوط می کنیم کاملا که نشاسته حل شد به آن بکینگ پودر، آرد و زعفران را افزوده و مخلوط می کنیم. حالا مواد را از یک صافی عبور داده روی آن را می پوشانیم و برای یک ساعت در محیط آشپز خانه استراحت می دهیم. بعد از گذشت یک ساعت آن را در قیف یکبار مصرف می ریزیم.


3.مرحله سرخ کردن زولبیا ها

در ظرف مناسب کوچکی تا نیمه روغن می ریزیم و اجازه می دهیم تا روغن کاملا داغ شود. حالا حفره ای کوچک سر قیف ایجاد کرده و آن را به صورت حلقه های به هم پیوسته داخل روغن می ریزیم اجازه می دهیم تا هر دو سمت زولبیا کاملا سرخ شود. سپس از روغن خارج کرده و داخل شربت ولرم فرو برده تا یکدست شربت بگیرد. سپس داخل صافی می گذاریم تا روغن اضافی آن خارج شود. زولبیای جذاب را در ظرف سرو قرار داده با پسته و بادام تزیین می کنیم.


طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی و خوشمزه با طعم قنادی

Image result for بامیه خانگی

مواد لازم برای طرز تهیه بامیه خانگی
  • آرد: 1 پیمانه
  • آب: 1 پیمانه
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • کره: 50 گرم
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • عسل: 1 قاشق

مواد لازم برای شربت بامیه
  • شکر: 2 پیمانه
  • آب: 1 پیمانه
  • گلاب: 1/2 پیمانه
  • زعفران: 2 قاشق غذا خوری
  • آبلیمو: 1 قاشق
  • روغن: به میزان لازم

دستور پخت بامیه خانگی

1.طرز تهیه شربت بامیه
ابتدا آب و شکر را داخل ظرفی ریخته و بعد روی حرارت می گذاریم شکر که آب شد و شربت شفافی حاصل شد گلاب، آبلیمو و زعفران را به آن افزوده و نهایتا 5 تا 6 دقیقه قوام آمدن شربت زمان می برد.

2.طرز تهیه بامیه (مرحله اول)
آب و کره را روی حرارت گذاشته و زمانی که از اطراف ظرف جوشیدن آب مشخص شد آرد را اضافه می کنیم با دقت و حوصله طوری که گلوله نشود 4 دقیقه خمیر را می پزیم.

3.آماده سازی خمیر بامیه (مرحله دوم)
خمیر را که روی حرارت پختیم و کاملا خنک شد حالا دانه دانه تخم مرغ را اضافه کرده و با همزن برقی می زنیم تا خمیری صاف و یکدست بدست آید. در این زمان عسل و وانیل را هم اضافه می کنیم. خمیر آماده شده را داخل قیف با ماسوره دلخواه ریخته و آماده می کنیم.

4.سرخ کردن بامیه ها
داخل ظرف گود و کوچکی کمی تا نیمه روغن می ریزیم و خمیر را داخل روغن ریخته و در سایز دلخواه با قیچی آشپزخانه برش می دهیم و اجازه می دهیم با شعله ملایم مغز پخت و طلایی شود. سپس از روغن خارج کرده داخل شربت سرد ریخته و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافی آن بچکد. در نهایت در ظرف سرو قرار داده با خلال پسته و بادام تزیین می کنیم.

طرز تهیه سس فلفل تند با فلفل قرمز تازه خوشمزه آسان

Image result for سس فلفل قرمز تند خانگی


مواد لازم برای سس فلفل قرمز

  • فلفل قرمز تازه:    10 عدد
  • آب:    1 لیوان
  • سرکه:    2 قاشق غذا خوری
  • نمک:    1/2 قاشق چایخوری
  • شکر :   1 قاشق


دستور پخت سس فلفل قرمز تند خانگی


1. طرز تهیه سس فلفل قرمز تند

ابتدا فلفل ها را بشویید خشک کنید سپس کلاهک فلفل ها را جدا کنید. برش طولی دهید دانه های آن را جدا کرده و داخل ظرفی ریخته و با آب بپزید. بعد از پخته شدن فلفل ها را با گوشت کوب برقی له کنید. حالا فلفل ما آماده مزه دار کردن است.


2. آماده کردن سس

در این مرحله دوباره فلفل ها را روی حرارت گذاشته سرکه، نمک و شکر را افزوده اجازه می دهیم تا آب اضافی مواد بخار شود. وقتی به غلظت مناسب رسید از روی حرارت برداشته اجازه می دهیم تا خنک شود و داخل ظرف شیشه ای در دار داخل یخچال نگهداری می کنیم.

طرز تهیه لازانیا با سس مخصوص خوشمزه و بی نظیر

Image result for لازانیا با گوشت چرخ کرده


مواد لازم برای لازانیا با گوشت چرخ کرده

  • لازانیا: 1 بسته
  • قارچ: 5 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • گوشت چرخ کرده: 250 گرم
  • پنیر پیتزا: 200 گرم
  • رب: 2 قاشق غذا خوری
  • آرد: 1 قاشق غذا خوری
  • شیر: 1 لیوان
  • فلفل دلمه ای: 1 عدد
  • آویشن، جز هندی، نمک، فلفل و پودر سیر: 1 قاشق چای خوری از هر کدام
  • کره: 100 گرم


دستور پخت لازانیا با گوشت چرخ کرده


1.طرز تهیه سس سفید (بشامل) برای لازانیا

ابتدا کره و آرد سفید را داخل ظرفی با هم تفت می دهیم خامی آرد که از بین رفت به آن شیر را به آن افزوده و با مفتول آشپزی مخلوط می کنیم تا بافتی صاف و یکدست بدست آید. حالا با نمک و فلفل سس را مزه دار می کنیم.


2.آماده سازی مواد اولیه

ابتدا پیاز و فلفل دلمه ای را به شکل نگینی خرد می کنیم. حالا قارچ را هم درشت خرد کرده و آماده میگذاریم.


3.درست کردن لازانیا

داخل ظرف بزرگی آب را جوشانده به آن نمک اضافه می کنیم سپس لازانیا ها را داخل آب ریخته و بعد از گذشت 10 دقیقه آبکش می کنیم. و ورقه های لازانیا را روی پارچه ای تمیز می چینیم.


4. آماده سازی مواد داخل لازانیا

ابتدا ظرف مناسبی را روی حرارت گذاشته و پیاز را با کمی کره تفت می دهیم کمی که پیاز ها شیشه ای شدند گوشت را افزوده و با پیاز کاملا تفت می دهیم بعد از اینکه رنگ گوشت عوض شد فلفل دلمه ای و قارچ را افزوده کمی تفت می دهیم و ادویه ها افزوده عطر ادویه ها که به مشام رسید در وسط تابه رب را تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود؛ سپس کل مواد را با هم مخلوط می کنیم و سس ما آماده است.


5.طرز تهیه لازانیا با فر

ابتدا کف ظرف پیرکسی را کمی چرب کرده یک لایه لازانیا می چینیم سپس یک لایه از مواد گوشتی روی آن پهن کرده و با سس سفید پوشش می دهیم این کار را تا جایی که مواد تمام شوند ادامه می دهیم و در نهایت کار با پنیر پیتزا را روی ظرف لازانیا را کاملا پوشش می دهیم. و در فر داغ شده تا زمانی که روی لازانیا برشته و طلایی شود می پزیم.

منبع: چی بپزید؟

طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی ترد و خوشمزه

Image result for شیرینی کشمشی

مواد لازم برای شیرینی کشمشی

  • آرد: 100 گرم
  • کره یا روغن جامد: 150 گرم
  • شکر: 100 گرم
  • کشمش ریز پلویی: 50 گرم
  • تخم مرغ کامل: 2 عدد
  • وانیل: نوک قاشق چایخوری


دستور پخت شیرینی کشمشی

1. آماده سازی خمیر شیرینی کشمشی  با شکر

تخم مرغ ها را داخل ظرف مناسبی ریخته به همراه شکر و وانیل حدود 5 دقیقه مخلوط می کنیم تا به شکل پف دار و کرمی تبدیل شود (در صورت امکان بهتر است مواد با همزن برقی مخلوط شوند) سپس آرد را به تدریج افزوده و مخلوط می کنیم. حالا که خمیری لطیف بدست آوردیم کشمش در آرد غلتانده را به خمیر می افزاییم.

2. طرز تهیه شیرینی کشمشی

خمیر آماده را داخل یک قیف یکبار مصرف می ریزیم سر قیف را بزرگ برش می دهیم؛ داخل سینی فر را کاغذ روغنی می گذاریم حالا خمیر را با فاصله 2 سانت از یکدیگر در ظرف می ریزیم و بعد داخل فر از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه یا زمانی که ته شیرینی ها طلایی شوند می پزیم. بعد از پخت کامل از فر خارج کرده و اجازه می دهیم شیرینی ها خنک شوند سپس داخل ظرف سرو می چینیم.