مواد لازم برای تهیه شربت زولبیا
مواد لازم برای خمیر زولبیا
1.طرز تهیه شربت زولبیا
برای تهیه شربت زولبیا ؛ آب و شکر را داخل ظرفی ریخته و بعد روی حرارت می گذاریم شکر که آب شد و شربت شفافی بدست آمد گلاب، آبلیمو و زعفران را به آن اضافه می کنیم و نهایتا 5 دقیقه قوام آمدن شربت زمان می برد.
2. طرز تهیه زولبیا خانگی
ابتدا ماست و نشاسته را با هم مخلوط می کنیم کاملا که نشاسته حل شد به آن بکینگ پودر، آرد و زعفران را افزوده و مخلوط می کنیم. حالا مواد را از یک صافی عبور داده روی آن را می پوشانیم و برای یک ساعت در محیط آشپز خانه استراحت می دهیم. بعد از گذشت یک ساعت آن را در قیف یکبار مصرف می ریزیم.
3.مرحله سرخ کردن زولبیا ها
در ظرف مناسب کوچکی تا نیمه روغن می ریزیم و اجازه می دهیم تا روغن کاملا داغ شود. حالا حفره ای کوچک سر قیف ایجاد کرده و آن را به صورت حلقه های به هم پیوسته داخل روغن می ریزیم اجازه می دهیم تا هر دو سمت زولبیا کاملا سرخ شود. سپس از روغن خارج کرده و داخل شربت ولرم فرو برده تا یکدست شربت بگیرد. سپس داخل صافی می گذاریم تا روغن اضافی آن خارج شود. زولبیای جذاب را در ظرف سرو قرار داده با پسته و بادام تزیین می کنیم.
مواد لازم برای سس فلفل قرمز
دستور پخت سس فلفل قرمز تند خانگی
1. طرز تهیه سس فلفل قرمز تند
ابتدا فلفل ها را بشویید خشک کنید سپس کلاهک فلفل ها را جدا کنید. برش طولی دهید دانه های آن را جدا کرده و داخل ظرفی ریخته و با آب بپزید. بعد از پخته شدن فلفل ها را با گوشت کوب برقی له کنید. حالا فلفل ما آماده مزه دار کردن است.
2. آماده کردن سس
در این مرحله دوباره فلفل ها را روی حرارت گذاشته سرکه، نمک و شکر را افزوده اجازه می دهیم تا آب اضافی مواد بخار شود. وقتی به غلظت مناسب رسید از روی حرارت برداشته اجازه می دهیم تا خنک شود و داخل ظرف شیشه ای در دار داخل یخچال نگهداری می کنیم.
مواد لازم برای لازانیا با گوشت چرخ کرده
1.طرز تهیه سس سفید (بشامل) برای لازانیا
ابتدا کره و آرد سفید را داخل ظرفی با هم تفت می دهیم خامی آرد که از بین رفت به آن شیر را به آن افزوده و با مفتول آشپزی مخلوط می کنیم تا بافتی صاف و یکدست بدست آید. حالا با نمک و فلفل سس را مزه دار می کنیم.
2.آماده سازی مواد اولیه
ابتدا پیاز و فلفل دلمه ای را به شکل نگینی خرد می کنیم. حالا قارچ را هم درشت خرد کرده و آماده میگذاریم.
3.درست کردن لازانیا
داخل ظرف بزرگی آب را جوشانده به آن نمک اضافه می کنیم سپس لازانیا ها را داخل آب ریخته و بعد از گذشت 10 دقیقه آبکش می کنیم. و ورقه های لازانیا را روی پارچه ای تمیز می چینیم.
4. آماده سازی مواد داخل لازانیا
ابتدا ظرف مناسبی را روی حرارت گذاشته و پیاز را با کمی کره تفت می دهیم کمی که پیاز ها شیشه ای شدند گوشت را افزوده و با پیاز کاملا تفت می دهیم بعد از اینکه رنگ گوشت عوض شد فلفل دلمه ای و قارچ را افزوده کمی تفت می دهیم و ادویه ها افزوده عطر ادویه ها که به مشام رسید در وسط تابه رب را تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود؛ سپس کل مواد را با هم مخلوط می کنیم و سس ما آماده است.
5.طرز تهیه لازانیا با فر
ابتدا کف ظرف پیرکسی را کمی چرب کرده یک لایه لازانیا می چینیم سپس یک لایه از مواد گوشتی روی آن پهن کرده و با سس سفید پوشش می دهیم این کار را تا جایی که مواد تمام شوند ادامه می دهیم و در نهایت کار با پنیر پیتزا را روی ظرف لازانیا را کاملا پوشش می دهیم. و در فر داغ شده تا زمانی که روی لازانیا برشته و طلایی شود می پزیم.
منبع: چی بپزید؟
مواد لازم برای شیرینی کشمشی
1. آماده سازی خمیر شیرینی کشمشی با شکر
تخم مرغ ها را داخل ظرف مناسبی ریخته به همراه شکر و وانیل حدود 5 دقیقه مخلوط می کنیم تا به شکل پف دار و کرمی تبدیل شود (در صورت امکان بهتر است مواد با همزن برقی مخلوط شوند) سپس آرد را به تدریج افزوده و مخلوط می کنیم. حالا که خمیری لطیف بدست آوردیم کشمش در آرد غلتانده را به خمیر می افزاییم.
2. طرز تهیه شیرینی کشمشی
خمیر آماده را داخل یک قیف یکبار مصرف می ریزیم سر قیف را بزرگ برش می دهیم؛ داخل سینی فر را کاغذ روغنی می گذاریم حالا خمیر را با فاصله 2 سانت از یکدیگر در ظرف می ریزیم و بعد داخل فر از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه یا زمانی که ته شیرینی ها طلایی شوند می پزیم. بعد از پخت کامل از فر خارج کرده و اجازه می دهیم شیرینی ها خنک شوند سپس داخل ظرف سرو می چینیم.