مواد لازم برای تهیه خمیر کیک پای سیب
مواد لازم برای تهیه مواد میانی کیک پای سیب
دستور پخت پای سیب خانگی و خوشمزه
طرز تهیه خمیر کیک پای سیب
مرحله 1
در داخل یک ظرف بزرگ مواد اولیه خمیر پای را با هم ترکیب کرده تا یک خمیر درست شود. سپس خمیر را با دست ورز بدهید.
مرحله 2
بر روی یک تخته چوبی آرد ریخته و خمیر را بر روی آن با وردنه صاف کنید تا به ضخامت مورد نظر برسد.
مرحله 3
خمیر را در داخل قالب یا ظرف مورد نظرتان ریخته و اضافه های خمیر را از اطراف ظرف جدا کنید. در نهایت ظرف خمیر را در داخل یخچال قرار دهید تا خمیرکمی خودش را بگیرد.
طرز تهیه مواد داخل کیک پای سیب
مرحله 1
همه مواد را در داخل ظرفی ریخته و به خوبی مخلوط کنید.
مرحله 2
اضافه های خمیر که از ظرف جدا کرده بودید را به شکل نوارهای باریک برش بزنید تا بر روی پای قرار بدهید.
مرحله 3
اکنون خمیر را از یخچال بیرون آورده و مواد داخل پای را بر روی آن بریزید.
مرحله 4
تخم مرغ را نیز به خوبی هم زده و با یک برس بر روی مواد بمالید.
مرحله 5
خمیرهایی که به شکل نواری برش زده بودید را به حالت حصیری بر روی ظرف پای قرار دهید و با برس کمی شیر را بر روی آنها بمالید تا سطح روی خمیرها تر باشد.