غذاهای لذیذ

آموزش طرز تهیه غذاهای روز دنیا

غذاهای لذیذ

آموزش طرز تهیه غذاهای روز دنیا

طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی و خوشمزه با طعم قنادی

Image result for بامیه خانگی

مواد لازم برای طرز تهیه بامیه خانگی
  • آرد: 1 پیمانه
  • آب: 1 پیمانه
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • کره: 50 گرم
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • عسل: 1 قاشق

مواد لازم برای شربت بامیه
  • شکر: 2 پیمانه
  • آب: 1 پیمانه
  • گلاب: 1/2 پیمانه
  • زعفران: 2 قاشق غذا خوری
  • آبلیمو: 1 قاشق
  • روغن: به میزان لازم

دستور پخت بامیه خانگی

1.طرز تهیه شربت بامیه
ابتدا آب و شکر را داخل ظرفی ریخته و بعد روی حرارت می گذاریم شکر که آب شد و شربت شفافی حاصل شد گلاب، آبلیمو و زعفران را به آن افزوده و نهایتا 5 تا 6 دقیقه قوام آمدن شربت زمان می برد.

2.طرز تهیه بامیه (مرحله اول)
آب و کره را روی حرارت گذاشته و زمانی که از اطراف ظرف جوشیدن آب مشخص شد آرد را اضافه می کنیم با دقت و حوصله طوری که گلوله نشود 4 دقیقه خمیر را می پزیم.

3.آماده سازی خمیر بامیه (مرحله دوم)
خمیر را که روی حرارت پختیم و کاملا خنک شد حالا دانه دانه تخم مرغ را اضافه کرده و با همزن برقی می زنیم تا خمیری صاف و یکدست بدست آید. در این زمان عسل و وانیل را هم اضافه می کنیم. خمیر آماده شده را داخل قیف با ماسوره دلخواه ریخته و آماده می کنیم.

4.سرخ کردن بامیه ها
داخل ظرف گود و کوچکی کمی تا نیمه روغن می ریزیم و خمیر را داخل روغن ریخته و در سایز دلخواه با قیچی آشپزخانه برش می دهیم و اجازه می دهیم با شعله ملایم مغز پخت و طلایی شود. سپس از روغن خارج کرده داخل شربت سرد ریخته و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافی آن بچکد. در نهایت در ظرف سرو قرار داده با خلال پسته و بادام تزیین می کنیم.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد